sestdiena, 2011. gada 28. maijs

Rabarberu pīrāgs

 

















3,5 glāzes miltus, 1 paciņa(15 gr) cepamā pulvera, 250 gr margarīnu un 3 olas ar rokām sadrupina smalkās drupatiņās.

















3 olām atdala baltumus no dzeltenumiem. Saputo stingrās putās,pievieno 2 ēd.kar. cukuru,vēlreiz saputo un liek ledusskapī.
3 olu dzeltenumus saputo ar 1 glāzi cukura un 1 glāzi skāba krējuma.

















Miltu drupatiņas kopā ar olu dzeltenumu maisījumu mīca,kamēr nelīp pie rokām. Liekam ledusskapī.

















Rabarberus nomazgā,nomizo un sagriež mazos kubiņos.
 Cepamo formu izklāj ar cepamo papīru. Mīklu sadala divās daļās. Vienu daļu liek formā un izlīdzina. Virsū liek rabarberus,pārkaisa ar cukuru un pārliek ar saputotajiem olu baltumiem.

















 Virsū liek otru mīklas daļu.

















 Cep cepeškrāsnī 200 grādos apm. 1 stundu.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru