pirmdiena, 2011. gada 27. jūnijs

Kabaču torte

1 liels kabacis
2 olas
2-3 ēd.kar. skābs krējums
3 ēd.kar. ar kaudzi milti
Sāls,malta paprika,zaļumi,garšvielas - pēc garšas
1/2 tējk. dzeramā soda

Pildījums:
       250 gr majonēze
       100-150 gr ciets siers
       1/2 ēd.kar. skābs krējums
       Zaļumi - dilles un piparmētra



Kabaci nomizo,izņem sēklas un sarīvē uz pasmalkas rīves. Kādu laiku nogaidam,lai atdalās sula. Lieko šķidrumu nolejam,pievienojam pārējās izejvielas un samaisam mīklu. Sakarsējam pannā augu eļļu,liekam virsū mīklu un cepam 4-5 lielas pankūkas. Nedaudz atdzesējam.
Pildījumam zaļumus sasmalcinam,sajaucam ar majonēzi un krējumu un ļaujam nedaudz pastāvēt. Sieru sarīvē uz smalkas rīves un pievienojam krēmam.
Siltas pankūkas kārtojam vienu virs otras,pa vidu smērējot krēmu. Dekorējam pēc gaumes un izjūtām,pielietojot produktus,kas uz doto brīdi ir pie rokas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru