otrdiena, 2011. gada 12. jūlijs

Grilēti dārzeņi
























300 gr baklažāni
300 gr kabači
2 sarkanie sīpoli
1 sarkanā paprika
200 gr burkāni
Sāls
Pipari
2 ēd.kar.citrona sulas
4 ēd.kar.olīveļļa
1 tējk. sasmalcināta rozmarīna
3 ēd.kar. balzāmetiķa



Baklažānus,kabačus,papriku un sīpolus sagriež 1 cm biezās šķēlēs. Burkānus - plānās ripiņās. Cep uz vidēji karsta grilla no abām pusēm 2-4 minūtes. Liek bļodā,pārkaisa sāli un piparus. Karstiem dārzeņiem pārlej sagatavoto mērcīti un marinē apm. 20 minūtes. Pirms pasniegšanas pārslaka ar balzāmetiķi.

Mērcītei samaisa olīveļļu,citrona sulu un sasmalcināto rozmarīnu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru