otrdiena, 2012. gada 18. septembris

Kartupeļu čipsi vafeļu panniņā


Kartupeļi - 4 gb
Ola - 1 gb
Milti - 3-4 ēd.kar.
Piens - 40-50 ml
Sviests - 30 gr
Garšvielas - pēc vēlēšanās

























Kartupeļus nomizo,izvāra,pievieno pienu, sviestu, olu, sāli, garšvielas (piparus,papriku,dilles,ķiplokus - pēc vēlēšanās) un sablenderē.
















Pa karotei pievieno miltus - masai jābūt kā biezam krējumam
















Vafeļu panniņu uzkarsē. Ar ēdamkaroti liek mīklu un cep gatavu.
















Atdzisušu salauž gabaliņos,var pasniegt ar dip mērcīti.
















Ja vēlas mazākus čipsīšus,tad masu liek ar tējkaroti.
















Izcepto ''čipsi'' karstu var uzlikt uz glāzes,tā iegūstot lielisku groziņu salātiem.













1 komentārs: