Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
sestdiena, 2012. gada 10. marts
Salāti ''Luna Negro''
Paprika - 2 gb (sarkanā un zaļā)
Tomāti - 3 gb
Svaigi gurķi - 1 gb
Sīpols - 1 gb (var aizvietot ar ļociņiem vai marinētiem maziem sīpoliņiem)
Ķīnas kāposts (zaļā daļa) - 1 gb
Liess šķiņķis - 150 gr
Mīksts siers (Mālpils vai līdzīgs)-150 gr
Olīvas bez kauliņiem - 100 gr
Svaigas dillītes
Olīveļļa - 3 ēd.kar.
Ķiploki - 2 daiviņas
Citrona sula - 1 ēd.kar.
Sāls,pipari
Papriku sagriež palielos gabalos
Tāpat lielos gabalos sagriež tomātus un gurķi.
Ķīnas kāpostu un sieru tāpat sagriež attiecīga izmēra kubiņos. Šķiņķi sagriež salmiņos. Sasmalcina dilles un sīpolus.
Mērcei ķiplokus izspiež caur spiedi,pievieno šķipsniņu sāls,citrona sulu,olīveļļu un kārtīgi samaisa.
Uzmanīgi samaisa sagrieztās salātu sastāvdaļas,liek uz šķīvja,pārkaisa olīvas un pārlej ar sagatavoto mērci.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru