Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
otrdiena, 2012. gada 24. jūlijs
Siltie kabaču salāti ''Rīga''
Kabači
Tomāti
Ķiploki - 2 daiviņas
Majonēze - 200 gr
Biezpiens - 400 gr
Pētersīļi
Sāls
Kabačus sagriež šķēlēs un uz pannas apcep brūnus.
Biezpienu sajauc ar majonēzi,sasmalcinātiem ķiplokiem,pētersīļiem (vai dillītēm) un sāli,masu sadala divās daļās.
Traukā liek kārtu kabaču šķēles,tad kārtu biezpiena masas.
Nākamajā kārtā liek šķēlēs sagrieztus tomātus,uz tomātiem - biezpiena kārtu.
Vēlreiz liek kabaču šķēles,pārziež ar majonēzi. Pēdējā kārtā liek tomātu šķēles,dekorē ar zaļumiem. Var ēst siltus,bet lieliski garšo arī auksti.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru