ceturtdiena, 2011. gada 28. aprīlis

Mussaka
























Malta cūkgaļa - 1 kg
Kartupeļi - 1 kg
Baklažāni - 2 kg
Tomāti - 1.5 kg
Burkāni - 1 kg
Sīpoli - pēc garšas
Augu eļļa,sviests,piens,sāls,2 olas
Garšvielas - baziliks,paprika,malti pipari



Malto gaļu ar garšvielām,sīpoliem un burkāniem eļļā apcep. No kartupeļiem un piena gatavo šķidru biezeni,padzesē un pievieno olas. Baklažānus un tomātus sagriež biezās šķēlēs un uz pannas apcep.















Dziļā veidnē apakšā liek malto gaļu. Tad kārtās apceptos baklažānus,tomātus,zaļumus. Visu pārlej ar kartupeļu biezeni.



















 Cep cepeškrāsnī apm. 20 minūtes,kamēr izveidojas brūna garoziņa.

1 komentārs: