Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
ceturtdiena, 2011. gada 28. aprīlis
Mussaka
Malta cūkgaļa - 1 kg
Kartupeļi - 1 kg
Baklažāni - 2 kg
Tomāti - 1.5 kg
Burkāni - 1 kg
Sīpoli - pēc garšas
Augu eļļa,sviests,piens,sāls,2 olas
Garšvielas - baziliks,paprika,malti pipari
Malto gaļu ar garšvielām,sīpoliem un burkāniem eļļā apcep. No kartupeļiem un piena gatavo šķidru biezeni,padzesē un pievieno olas. Baklažānus un tomātus sagriež biezās šķēlēs un uz pannas apcep.
Dziļā veidnē apakšā liek malto gaļu. Tad kārtās apceptos baklažānus,tomātus,zaļumus. Visu pārlej ar kartupeļu biezeni.
Cep cepeškrāsnī apm. 20 minūtes,kamēr izveidojas brūna garoziņa.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
izskatās forši!
AtbildētDzēst