Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
svētdiena, 2013. gada 6. janvāris
Ceptas vistu astītes*
Tirgū un arī veikalos par samērā lētām naudiņām var iegādāties vistu astītes. Jau sen domāju,ko ar tām var iesākt. Tad nu vienreiz saņāmos,nopirku puskilogramu astīšu un te nu ir rezultāts. Varbūt kādam noder.
Astītes nomazgā,liek katliņā aukstā ūdenī. Pievieno sagrieztu sīpolu,laurulapas, piparus, mazu šķipsniņu kaltētu čili un vāra pusgatavas. Tad ar putukaroti izņem no grāpīša,liek bļodā un nedaudz atdzesē. Buljoniņu var lieliski izmantot zupām. Padzisušajām astītēm piepilina nedaudz sojas mērces,pārkaisa sāli,var arī nedaudz pārslacīt citrona sulu,visu viegli apmaisa un ļauj kādu pusstundu ievilkties. Tad kārto uz cepešpannas un cep cepeškrāsnī 220 grādos brūnas. Īsi pirms cepšanās beigām pārlaista ar majonēzi vai pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep vēl dažas minūtes. Garšo tiešām lieliski!
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru