otrdiena, 2014. gada 27. maijs

Cepts jogurts


Jogurts bez piedevām - 350 ml
Olas - 4 gb
Medus - 50ml
Vaniļas cukurs - 2 tējk.
Kartupeļu ciete - 1 ēd.kar.
Augļi un ogas









Olas kārtīgi sakuļ, pievieno medu, vaniļas cukuru un saputo stingrās putās. Pievieno jogurtu, kartupeļu cieti un visu kārtīgi samaisa. Pilda nelielās formiņās.
Formiņas liek cepamformā ar karstu ūdeni. Ūdenim jābūt 2/3 no formiņu augstuma. Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos un cep 20 minūtes.
Pasniedz siltu vai atdzesētu ar ogām, augļiem, riekstiem vai svaigu ogu mērcīti.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru