svētdiena, 2011. gada 1. maijs

Cūkgaļas šašliki ar kartupeļiem *
























12 nelieli kartupeļi
700 gr cūkgaļas fileja
1 zariņš rozmarīna
0.5 citrona sula
3 ēd.kar. augu eļļa
sāls,pipari - pēc garšas
2 citroni pasniegšanai



Kartupeļus nomazgā,liek verdošā ūdenī un vāra 10 minūtes,nokāš. Cūkgaļu sagriež 3x3 cm lielos gabaliņos. Uz iesmiem pamīšus sprauž kartupeļus un gaļu.
Rozmarīna lapiņas sajauc ar citrona sulu,augu eļļu,pipariem un sāli. Ar iegūto marinādi apsmērē šašlikus. Cep uz loti karstas pannas vai grilla 8 minūtes no katras puses. Kārto traukā,pasniedz ar ceturtdaļās sagrieztiem citroniem.

2 komentāri: