pirmdiena, 2011. gada 16. maijs

Piknika salāti

 
350 gr gaļas grilēšanai
Saišķis redīsu ar lapiņām
Zaļo salātu maisījums (parastie salāti,rukola)
Lociņi
Nedaudz svaiga sarīvēta ingvera sakne

Mērcei:
2 ēd.kar. sojas mērce
1 tējk. sezama eļļa
3 ēd.kar. olīveļļa
Sula no 1/2 laima
Asais čili pipars - pēc vēlēšanās



Traukā kārto salātus,redīsus,redīsu lapiņas,ingveru un lociņus. Sajauc kopā mērces produktus.
Gaļu cep uz grilla,pārkaisot ar sāli garšvielām pēc vēlēšanās. Sagriež 1.5 cm biezās strēmelītēs un kārto uz salātiem. Pārlej sagatavoto mērcīti.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru