Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos,pievieno majonēzi,piparus un sāli.
Tomātiņus pārgriež uz pusēm.
Sīpolus nomizo,sagriež 0.5 cm biezās šķēlēs. Saliek bļodā,uzlej etiķi un patur 5 minūtes. Tad etiķi nolej,uzlej aukstu ūdeni un patur vēl 5-10 minūtes.
Uz iesmiem kārto gaļu,sīpolus,tomātus,papriku,šampinjonus - jebkādā secībā,un cep gatavus.
Ja nav piejams grills,var cept uz pannas augu eļļā. Tādā gadījumā izmanto koka irbulīšus. Sākumā cep zem vāka,pēc 7 minūtēm vāku noņem,iesmiņus apgriež un apm. 7 min. cep,kamēr gatavs.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru