trešdiena, 2011. gada 19. oktobris

Pildītas vistas filejas *



Vistas fileja - 4 gb
Cūkgaļas šķiņķis vai kūpinājumi - 4 šķēlītes
Biezpiena siers (''Filadelfija'' vai cits līdzīgs) - 150 gr
Ola - 1 gb
Milti
Rīvmaize
Augu eļļa vai sviests cepšanai















Vistas fileju gareniski dziļi iegriež,atver un argaļas āmurīti izdauza.





























Uz katras filejas liek šķēli kūpinātas cūkgaļas vai šķiņķi,ēdamkaroti siera,uzkaisa zaļumus.




























Filejas pārloka uz pusēm un ar koka iesmiņiem malas sasprauž kopā. Apvārta miltos.


























Apmērcē sakultā olā.














Apvārta rīvmaizē.















Cep uz pannas sviestā vai augu eļļā 4-5 minūtes no katras puses. Izņem iesmiņus,pasniedz ar kartupeļiem un sautētiem dārzeņiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru