otrdiena, 2012. gada 31. janvāris

Šokolādes kekss ar riekstiem un žāvētiem augļiem


Melnā,rūgtā šokolāde - 200 gr
Olas - 3 gb
Sviests - 200 gr
Cukurs - 200 gr
Milti - 130 gr
Valriekstu kodoliņi - 80 gr
Žāvētas plūmes - 80 gr
Dateles - 80 gr

















Augļus smalki sagriež.










Riekstus rupji sakapā ar nazi.










Šokolādi salauž gabaliņos un kopā ar sviestu ūdens peldē izkausē.










Cepamo formu izklāj ar cepampapīru un ieziež ar sviestu vai eļļu.










Olas saputo ar cukuru.










Pievieno izkausēto šokolādi,miltus,nedaudz sāli un ar mikseri kārtīgi sakuļ.










Pieber riekstus,žāvētos augļus un samaisa.










Masu lej formā un izlīdzina.










Cep cepeškrāsnī 180 grādos 30-40 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru