trešdiena, 2012. gada 25. janvāris

Omletes bekona groziņos



Produkti 12 porcijām

Bekons - 24 plāni sagrieztas šķēlītes
Olas - 5 gb
Saldais krējums - 200ml
Rīvēts siers Parmezāns - 3 ēd.kar.
Baziliks - 1 zariņš
Sāls,pipari










Cepeškrāsni ieslēdz uz 180 grādiem. Olas sakuļ kopā ar sieru,krējumu un sāli,pieber piparus,pieliek veselas bazilika lapiņas,samaisa. Ja vēlas - var pievienot smalki sagrieztu papriku.
Keksa formiņam dibenus un sānus izklāj ar bekona šķēlītēm. Katru formiņu gandrīz līdz malām pielej ar olu maisījumu. Cep cepeškrāsnī 12-15 minūtes. Groziņi ir gatavi,kad omletītes virsiņa apcepusies brūna.
Pasniedz uzreiz karstus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru