piektdiena, 2012. gada 27. janvāris

Pankūku torte ar biezpienu un apelsīniem


Apelsīni
Saldā biezpiena masa


















Cep plānās pankūkas - kādas kuram labāk garšo. Apelsīnus nozmizo,sadala daiviņās,atbrīvo no plēvītēm un sagriež gabaliņos. Biezpienu izberž caur sietu,samaisa ar saldu vai skābu krējumu,cukuru,vaniļu - kā labāk garšo. Masā iemaisa apelsīnus (vasarā apelsīnus var aizstāt ar dārza ogām).
















Uz šķīvja 4 pankūkas liek tā,lai puse pankūkas būtu ārpus šķīvja. Vidū liek pankūku,uz pankūkas - biezpiena masu. Tad atkal pnkūku,masu,pankūku,masu.... Pēdējo liek pankūku. Pāri kaudzītei akurāti pārloka pankūkas,kuras karājās pāri šķīvja malām.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru