piektdiena, 2012. gada 30. marts

Vistas salāti ar tomātiem


Vistas fileja - 800 gr
Tomāti - 5 gb
Rīvmaize - 4 ēd.kar.
Sāls - 1 tējk.
Kaltētas garšvielas
Olīveļļa
Balzāmetiķis








Bļodiņā samaisa rīvmaizi,sāli,pa šķipsnai kaltētu timiānu, baziliku, salviju, rozmarīnu, majorānu, dilles un piparmētru.

















Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos.


















Pieber sagatavoto rīvmaizi un samaisa.


















Pannā sakarsē eļļu,liek sagatavoto vistu un dažas minūtes maisaot cep vidējā karstumā. Tad karstumu samazina,uzliek pannai vāku un cep vēl 10 minūtes,kamēr gaļa gatava. Ik palaikam apmaisa. Gatavo vistu liek šķīvī lai atdziest.

















Pa to laiku tomātiem izņem sēklotni un sagriež kubiņos. Pielej olīveļļu,balzāmetiķi,pieliek atdzesēto vistu,samaisa.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru