sestdiena, 2014. gada 1. februāris

Ātrais pupiņu-maltās gaļas sautējums

No sērijas ''Revīzija ledusskapī''!!!
Norādīti ir tikai pamatprodukti, bet te var dot vaļu fantāzijai. Var pievienot apceptus šampinjonus, konservētu kukurūzu, apceptus desu un kūpinājumu gabaliņus..... Nu tiešām, visu, kas ledusskapī aizķēries un kam īsti nevar atrast pielietojumu.


Konservētas pupiņas - 1 bundžiņa
Maltā gaļa (kāda pie rokas) - 700 gr
Tomāti savā sulā - 1 bundžiņa
Sīpols - 1 gb
Augu eļļa cepšanai
Garšvielas









Sīpolus sasmalcina un liek uz pannas cepties. Kad sīpoli nedaudz apcepušies, pievieno malto gaļu. Cep, ik pa laikam apmaisot, gandrīz gatavu. Pa to laiku tomātiem noņem miziņu un ar dakšiņu saspaida putriņā. Tomātus ar visu sulu lej pie gaļas,pieber garšvielas, apmaisa un zem vāka sautē līdz vēlamajai konsistencei. Ja vēlas sautējumu - sautē ilgāk. Ja sautēsiet mazāk - sanāks biezzupa. Īsi pirms sautēšanas beigām pievieno pupiņas. Pasniedz karstu ar skābu krējumu.


1 komentārs:

  1. + sautējuma konsistencē pasmelt ar kukurūzas čipšiem un tā pat visu noēst (ideāli ja sieru pa virsu sarīvēt)

    AtbildētDzēst