Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
piektdiena, 2014. gada 31. janvāris
Folijā cepts cauraudzītis
Cauraudzītis - apm. 1 kg
Ķiploki
Garšvielas cūkgaļai
Sinepes
Sāls
Gaļas gabalu ''iespeķo'' ar ķiploka daiviņām, kuras sagriztas 4 daļās. Tad ierīvā ar garšvielām, pārkaisa ar sāli. Pašās beigās gaļu bagātīgi ieziež ar sinepēm, cieši ietin folijā un uz nakti liek ledusskapī.
Iemarinēto gaļu ar visu foliju liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos un cep 45-60 minūtes. Ja vēlas brūnu garoziņu, 10 minūtes pirms cepšanās beigām atver foliju.
Pasniedz karstu ar piedevām, bet ļoti labi garšo arī auksts kā uzkoda.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru