piektdiena, 2014. gada 31. janvāris

Folijā cepts cauraudzītis


Cauraudzītis - apm. 1 kg
Ķiploki
Garšvielas cūkgaļai
Sinepes
Sāls











Gaļas gabalu ''iespeķo'' ar ķiploka daiviņām, kuras sagriztas 4 daļās. Tad ierīvā ar garšvielām, pārkaisa ar sāli. Pašās beigās gaļu bagātīgi ieziež ar sinepēm, cieši ietin folijā un uz nakti liek ledusskapī.
Iemarinēto gaļu ar visu foliju liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos un cep 45-60 minūtes. Ja vēlas brūnu garoziņu, 10 minūtes pirms cepšanās beigām atver foliju.
Pasniedz karstu ar piedevām, bet ļoti labi garšo arī auksts kā uzkoda.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru