Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
piektdiena, 2012. gada 18. maijs
Vistas filejas ''gliemezīši''
Fistas fileja - 2 gb
Šķiņķis (vai kūpināts cauraudzis) - 4 šķēles
Garšvielas
Sinepju sēkliņas - 2 ēd.kar.
Katru fileju sagriež divās daļās.
Ar gaļas āmuriņu kārtīgi izklapē,pārkaisa ar garšvielām,pārber sinepju sēkliņas. Ja vēlas,var viegli iemarinēt sev vēlamajā marinādē vai pārslacīt ar citrona sulu. Uz filejas liek šķiņķa vai cauraudzīša šķēli.
Visu satin ciešā rullītī. Vairākās vietās izdur cauri koka iesmiņus.
Starp iesmiņiem ar asu nazi rullīšus sagriež šķēlēs.
Liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm brūnus. Var cept arī uz grilla kā šašlikus.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru