trešdiena, 2012. gada 23. maijs

Deserts no spageti un ogām krējuma mērcē















Spageti - 200 gr
Drupinātas pistācijas - 1 glāze
Ogas (zemenes,avenes,jāņogas,mellenes) - 2 glāzes
Pūdercukurs - 1 ēd.kar.
Sviests - 1 ēd.kar.

Krējuma mērcei
     -salds krējums - 2 glāzes
     -cukurs - 1 glāze
     -vaniļas cukurs - 1 tējk.


Pagatavo mērcīti. Krējumu samaisa ar cukuru,vaniļu un karsē,kamēr sabiezē.
Uzvāra ūdeni,pieber sāli,pieliek sviestu,liek iekšā makaronus un vāra gatavus. Uzmanīgi pārliek kāstuvītī un ļauj notecēt liekajam šķidrumam.
Kārto uz šķīvja ligzdas formā,pārlej ar mērcīti,pa virsu kārto ogas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru