Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
trešdiena, 2012. gada 23. maijs
Deserts no spageti un ogām krējuma mērcē
Spageti - 200 gr
Drupinātas pistācijas - 1 glāze
Ogas (zemenes,avenes,jāņogas,mellenes) - 2 glāzes
Pūdercukurs - 1 ēd.kar.
Sviests - 1 ēd.kar.
Krējuma mērcei
-salds krējums - 2 glāzes
-cukurs - 1 glāze
-vaniļas cukurs - 1 tējk.
Pagatavo mērcīti. Krējumu samaisa ar cukuru,vaniļu un karsē,kamēr sabiezē.
Uzvāra ūdeni,pieber sāli,pieliek sviestu,liek iekšā makaronus un vāra gatavus. Uzmanīgi pārliek kāstuvītī un ļauj notecēt liekajam šķidrumam.
Kārto uz šķīvja ligzdas formā,pārlej ar mērcīti,pa virsu kārto ogas.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru