trešdiena, 2011. gada 26. oktobris

Saldā biezpiena masa*


Skābs krējums - 3 ēd.kar.
Biezpiens - 500 gr
Cukurs - 1 glāze
Sviests - 100 gr
Vaniļa
Sāls














 Sviestu patur uz galda istabas temperatūrā kādu stundu,lai sasilst. Tad sagriež mazos gabaliņos un ar mikseri kārtīgi saputo,kamēr masa paliek balta un pūkšķīga. Pieber cukuru,nedaudz sāli,vaniļu un kārtīgi samaisa. Biezpienu ar krējumu sakuļ blenderī un pa druskai pievieno sviesta masai,kārtīgi samaisa. Liek trauciņos un uz stundu ievieto ledusskapī. Dekorē ar riekstiem,sokolādi,svaigām vai saldētām ogām - pēc vēlēšanās. Var izmantot tortēs un pildīt vafelēs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru