ceturtdiena, 2012. gada 22. marts

Kārtainie pīrādziņi uz pannas


Kārtainā mīkla - 250 gr
Sīpoli - 1 gb
Maltā gaļa - 400 gr
Tomātu pasta - 1 ēd.kar.
Ķiploki - 3 daiviņas
Sāls,pipari









Sīpolus sasmalcina un sakarsētā eļļā viegli apcep. Pievieno malto gaļu,sasmalcinātus ķiplokus,tomātu pastu,2-3 ēd.kar. ūdens un visu vidējā karstumā sautē,kamēr iztvaiko šķidrums.
Mīklu plāni izrullē,sagriež trīsstūros vai kvadrātos. Vidū liek pildījumu,saloka kā konvertiņu. Cep sakarsētā pannā nelielā eļļas daudzumā vidējā karstumā brūnus no abām pusēm.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru