Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
ceturtdiena, 2012. gada 22. marts
Kārtainie pīrādziņi uz pannas
Kārtainā mīkla - 250 gr
Sīpoli - 1 gb
Maltā gaļa - 400 gr
Tomātu pasta - 1 ēd.kar.
Ķiploki - 3 daiviņas
Sāls,pipari
Sīpolus sasmalcina un sakarsētā eļļā viegli apcep. Pievieno malto gaļu,sasmalcinātus ķiplokus,tomātu pastu,2-3 ēd.kar. ūdens un visu vidējā karstumā sautē,kamēr iztvaiko šķidrums.
Mīklu plāni izrullē,sagriež trīsstūros vai kvadrātos. Vidū liek pildījumu,saloka kā konvertiņu. Cep sakarsētā pannā nelielā eļļas daudzumā vidējā karstumā brūnus no abām pusēm.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru