pirmdiena, 2013. gada 21. oktobris

Ātrais kāpostu pīrāgs


Neliela kāpostgalviņa
Burkāns
Kefīrs - 1 glāze
Olas - 2 gb
Milti - 0.5 glāzes
Soda - 0.5 tējk.
Sāls
Rīvēts siers
Gabaliņos sagriezts kūpināts šķiņķis vai desa





Burkānu sarīvē uz rupjas rīves. Kāpostu smalki sagriež. Kāpostus kopā ar burkāniem liek pannā, pielej pavisam nedaudz ūdens un sautē pusgatavus.
Olas sakuļ, pievieno sāli, sodu, kefīru, miltus un sajauc viendabīgu mīklu.
Kāpostus nedaudz padzesē, pievieno sagrieztu gaļu vai desu, pielej mīklu un visu kārtīgi samaisa. Lej ietaukotā cepamformā, pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 30-40 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru