Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
piektdiena, 2013. gada 11. janvāris
Sīpolu mīklā cepta gaļa
Gaļa - jebkāda. Var izmantot cūkgaļu, liellopa gaļu, vistu - kāda nu labāk patīk.
Olas - 2 gb
Majonēze - 2 ēd.kar.
Sāls - 1/3 tējk.
Viens liels sīpols
Milti - 3 ēd.kar.
Kartupeļu milti - 2 ēd.kar.
Piens
Sīpolu nomizo un kārtīgi sablenderē. Olas sakuļ ar sāli un majonēzi. Pievieno sasmalcināto sīpolu, kartupeļu un parastos miltus,visu samaisa. Masai pa druskai pielej pienu - mīklai jābūt kā biezam krējumam.
Gatavajā mīklā apmērcē izklapētus gaļas gabalus un pannā cep no abām pusēm brūnus. Liek dziļā cepamformā,pārlej ar saldu krējumu. Ja tas liekas par treknu,tad var pagatavot maisījumu - uz 1 glāzi ūdens liek 2 ēd.gar. skāba krējuma,kārtīgi samaisa un pārlej gaļai. Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos un sautē 20 minūtes. Viss! Paniedz ar vārītiem kartupeļiem un dārzeņu salātiņiem.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru