sestdiena, 2015. gada 24. janvāris

Karstie salāti ar ķīnas kāpostiem un vistu


Vistas fileja - 200 gr
Ķīnas kāposts - 1/2 galviņas
Sīpoli - 2 gb
Burkāns - 1 gb
Svaiga ingvera sakne - 10 gr
Augu eļļa - 3 ēd.kar.
Sojas mērce - 2 ēd.kar.
Sāls, pipari, rozmarīns











Vistas fileju sagriež strēmelītēs. Sīpolus - pusgredzenos. Burkānus - nelielos kubiņos. Ķīnas kāposta lapu balto daļu sagriež smalkāk, zaļo - rupjāk. Ingveru sarīvē uz smalkas rīves.

Sakarsētā eļļā apcep vistas fileju - apm. 7 minūtes. Pievieno sīpolus, burkānus, ingveru un visu kopā apmaisot cep apm. 5 minūtes. Pievieno ķīnas kāpostu, garšvielas, sojas mērci, samaisa un zem vāka sautē apmēram 10 minūtes. Viss!!! Varam mieloties.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru