Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
sestdiena, 2015. gada 24. janvāris
Karstie salāti ar ķīnas kāpostiem un vistu
Vistas fileja - 200 gr
Ķīnas kāposts - 1/2 galviņas
Sīpoli - 2 gb
Burkāns - 1 gb
Svaiga ingvera sakne - 10 gr
Augu eļļa - 3 ēd.kar.
Sojas mērce - 2 ēd.kar.
Sāls, pipari, rozmarīns
Vistas fileju sagriež strēmelītēs. Sīpolus - pusgredzenos. Burkānus - nelielos kubiņos. Ķīnas kāposta lapu balto daļu sagriež smalkāk, zaļo - rupjāk. Ingveru sarīvē uz smalkas rīves.
Sakarsētā eļļā apcep vistas fileju - apm. 7 minūtes. Pievieno sīpolus, burkānus, ingveru un visu kopā apmaisot cep apm. 5 minūtes. Pievieno ķīnas kāpostu, garšvielas, sojas mērci, samaisa un zem vāka sautē apmēram 10 minūtes. Viss!!! Varam mieloties.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru