Gaļa - 500-700 gr
Paprika - 2-3 gb
Sēnes (svaigas vai marinētas) - 300 gr
Rīvēts siers - 150-170 gr
Ķiploki - 3-4 daiviņas
Majonēze - 2-3 ēd.kar.
Sīpoli - 1-2 gb
Sula no 1/2 citrona
Sāls, pipari
Gaļu sagriež apmēram 1 cm biezās šķēles un ar gaļas āmuriņu izklapē.Ja gabali sanāk lieli - pārgriež uz pusēm.
Sīpolus sagriež pusgredzenos.
Gaļu liek traukā, pārkaisa ar sīpoliem, parslaka ar citrona sulu. Trauku pārklāj ar pārtikas plēvīti un noliek uz 30 minūtēm iemarinēties.
Papriku sagriež 0.5 cm biezos gredzenos.
Sēnes uz pannas eļļā viegli apcep. Ja sēnes marinētas, tad pirms apcepšanas kārtīgi noskalo.
Paprikas atgriezumus un sēnes sablenderē, pievieno majonēzi un kārtīgi samaisa.
Paprika - 2-3 gb
Sēnes (svaigas vai marinētas) - 300 gr
Rīvēts siers - 150-170 gr
Ķiploki - 3-4 daiviņas
Majonēze - 2-3 ēd.kar.
Sīpoli - 1-2 gb
Sula no 1/2 citrona
Sāls, pipari
Gaļu sagriež apmēram 1 cm biezās šķēles un ar gaļas āmuriņu izklapē.Ja gabali sanāk lieli - pārgriež uz pusēm.
Sīpolus sagriež pusgredzenos.
Gaļu liek traukā, pārkaisa ar sīpoliem, parslaka ar citrona sulu. Trauku pārklāj ar pārtikas plēvīti un noliek uz 30 minūtēm iemarinēties.
Papriku sagriež 0.5 cm biezos gredzenos.
Sēnes uz pannas eļļā viegli apcep. Ja sēnes marinētas, tad pirms apcepšanas kārtīgi noskalo.
Paprikas atgriezumus un sēnes sablenderē, pievieno majonēzi un kārtīgi samaisa.
Cepešpannu izklāj ar cepampapīru. Gaļas šķēles izņem no marinādes un liek uz pannas.
Uz katra gaļas gabala liek paprikas gredzenu.
Paprikas gredzenus pilda ar paprikas-sēņu pildījumu.
Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos gatavu. Pirms cepšanas beigām pārkaisa sieru un vēl nedaudz pacep, līdz siers izkusis.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru