trešdiena, 2011. gada 20. jūlijs

Aveņu torte















Cepumi ''Dāmu pirkstiņi'' - 22 gb
Citroni - 1-2 gb
Cukurs - 50 gr
Siers ''Maskarpone'' - 250 gr
Vājpiena lauku biezpiens - 400 gr
150 gr pūdercukurs
250 gr avenes


















Sieru,biezpienu un pūdercukuru samaisa viendabīgā krēma masā.














Ar pārtikas plēvi izklātā formā liek 1/2 krēma,tad kārtu cepumu. Uz cepumiem - 1/2 avenes un atlikušo krēmu. Trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un liek uz 2-3 stundām ledusskapī.














Torti uzmanīgi izgāž uz šķīvja un noņem pārtikas plēvi.














No citroniem izspiež sulu un sajauc ar cukuru. Cepumus mērcē citrona sulā un veido tortes maliņu. Dekorē ar atlikušajām avenēm.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru