svētdiena, 2011. gada 18. septembris

Bekona-maltās gaļas tītenīši



















Šķēlēs sagriezts bekons - 1 iepakojums
Maltā gaļa - 400 gr
Šampinjoni - 200 gr
Liels sīpols - 1 gb
Olas - 2 gb
Rīvmaize - 2 ēd.kar.
Timiāns,kinza,pētersīļi,sāls un pipari - pēc garšas



Sēnes un sīpolus smalki sagriež. Uz pannas eļļā sīpolus apcep zeltainus,pievieno sēnes,visu nedaudz pasautē. Maltajai gaļai pievieno sēnes ar sīpoliem,olas,rīvmaizi,zaļumus,sāli un piparus. Veido nelielas bumbiņas,kuras ietin bekona šķēlītēs. Cep cepeškrāsnī 180 grādos 30 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru