sestdiena, 2011. gada 10. septembris

Vistas filejas ''bumbas'' ar sēņu pildījumu

















Vistas fileja - 500 gr
Šmpinjoni - 300 gr
Siers - 70 gr
Salds krējums - 3 ēd.kar.
Sīpols - 1 gb
Sāls,pipari - pēc garšas



Sēnes sagriež kubiņos un uz pannas sacep kopā ar sīpoliem. Tad pievieno sāli,piparus,krējumu,sarīvētu sieru,samaisa un nedaudz pasautē.

















Vistas fileju izdauza ar gaļas āmuriņu,uzber sāli,piparus.Centrā liek sēņu pildījumu,malas paceļ uz augšu un izveido bumbas. Ietin folijā,kura ieziesta ar augu eļļu,un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos 30 minūtes. Tad foliju atloka un ļauj vēl 5-10 minūtes pacepties,lai iegūtu brūnu miziņu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru