Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
sestdiena, 2011. gada 10. septembris
Zeltainie kartupeļi
Kartupeļi - 600 gr
Sīpoli - 1 gb
Ķiploki - 3 daiviņas
Augu eļļa - 50 ml
Kartupeļus izvēlas nelielus,vienāda lieluma. Ja tie ir jaunie kartupeļi, tad nemizo, bet ar suku zem tekoša ūdens noberž. Ūdeni uzvāra, ber iekšā kartupeļus un vāra 5-7 minūtes. Nokāš.
Sīpolus rupji sagriež, ķiplokus izspiež caur spiedi. Kastrolītī ar biezām sienām sakarsē eļļu, liek iekšā kartupeļus (ideāli, ja trauks ir tik liels, lai kartupeļus varētu izvietot vienā kārtā), cep 10 minūtes. Tad pievieno sīpolus, ķiplokus, apmaisa un cep, kamēr sīpoli paliek zeltaini.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru