trešdiena, 2011. gada 21. decembris

Vista krējuma-majonēzes mērcē*


1 litrs auksts ūdens
200 gr skābs krējums
100 gr majonēze
garšvielas
3 gb vistas fileja (vai citādāka vistas gaļa)
3-4 vidēji lieli sīpoli
2 vidēji burkāni
3-4 ķiploka daiviņas
sāls








Aukstā ūdenī iemaisa krējumu un majonēzi,garšvielām (labi iederas baziliks) un sāli,uzvāra. Vistas fileju sagriež vēlamā izmēra gabaliņos,liek uzvārītajā krējuma-majonēzes-garšvielu maisījumā,pievieno plānos gredzenos sagrieztus sīpolus un uz nelielas uguns sautē 25 minūtes.Tad pievieno uz rupjas rīves sarīvētus burkānus,caur presi izspiestus ķiplokus un sautē vēl 15 minūtes. Pasniedz ar kartupeļiem un dārzeņu salātiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru