sestdiena, 2012. gada 28. janvāris

Ātrais apelsīnu deserts ar kanēli*


Apelsīni - 2 gb
Citronu sula - 2 ēd.kar.
Cukurs (vai medus) - 1 ēd.kar.
Kanēlis - 1/4 tējk.


















Apelsīnus ar nazi nomizo tā,lai nepaliktu baltās daļas un plēvītes.










Tad pārgriež uz pusēm un sagriež apmēram puscentimetra biezās pusšķēlītēs.










Visas šīs manipulācijas vajag darīt uz šķīvja,lai nepazaudētu sulu,kas rodas griežot.
Apelsīnu sulai šķīvī (apm.2 ēd.kar.) pievieno tikpat daudz - 2 ēd.kar. citronu sulu,cukuru(medu),kanēli un samaisa.









Apelsīnu šķēlītes kārto uz šķīvja un pārlej ar sulas mērcīti. Ļauj,lai 10-15 munūtes ievelkas un - ķeras pie mielošanās!!!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru