sestdiena, 2012. gada 28. janvāris

Rukkolas salāti ar avokādo un fettu


Rukkolas salāti - 200 gr
Ķirštomāti - 250 gr
Fetas siers - 400-500 gr
Avokādo - 3 gb
Melnās olīvas (bez kauliņiem) - 200 gr
Sāls,pipari
Laima (citrona) sula
Vīnogu kauliņu eļļa
Grauzdētas mandeļu plēksnītes (var arī jebkādus citus grauzdētus riekstiņus)

Pētersīļu zaļumi










Rukkolu rupji saplucina un izklāj uz salātu trauka.


Nākamajā kārtā - uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus.



Tālāk - kubiņos sagrieztu fettas sieru.


Uz siera - kubiņos sagrieztus avokādo.


Virs avokādo - uz pusēm vai trīs daļās sagrieztas olīves.


Pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.




















Noslēdz ar grauzdētām mandeļu plēksnītēm vai citiem grauzdētiem riekstiņiem.


Vīnogu kauliņu eļļu sajauc ar citrona vai laima sulu,sāli,pipariem un maisījumu pārlej salātiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru