sestdiena, 2012. gada 10. marts

Salāti ''Luna Negro''



Paprika - 2 gb (sarkanā un zaļā)
Tomāti - 3 gb
Svaigi gurķi - 1 gb
Sīpols - 1 gb (var aizvietot ar ļociņiem vai marinētiem maziem sīpoliņiem)
Ķīnas kāposts (zaļā daļa) - 1 gb
Liess šķiņķis - 150 gr
Mīksts siers (Mālpils vai līdzīgs)-150 gr
Olīvas bez kauliņiem - 100 gr
Svaigas dillītes
Olīveļļa - 3 ēd.kar.
Ķiploki - 2 daiviņas
Citrona sula - 1 ēd.kar.
Sāls,pipari








Papriku sagriež palielos gabalos



















Tāpat lielos gabalos sagriež tomātus un gurķi.

















Ķīnas kāpostu un sieru tāpat sagriež attiecīga izmēra kubiņos. Šķiņķi sagriež salmiņos. Sasmalcina dilles un sīpolus.














Mērcei ķiplokus izspiež caur spiedi,pievieno šķipsniņu sāls,citrona sulu,olīveļļu un kārtīgi samaisa.




















Uzmanīgi samaisa sagrieztās salātu sastāvdaļas,liek uz šķīvja,pārkaisa olīvas un pārlej ar sagatavoto mērci.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru