Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
otrdiena, 2012. gada 10. aprīlis
Apelsīnu nektārs*
Apelsīni - 2 gb
Cukurs - 0.5 kg
Citronskābe - 1 deserta karote (vai arī pēc garšas)
Ūdens - 4 litri
Apelsīnus aplej ar verdošu ūdeni,dažas minūtes patur,tad ar dvielīti kārtīgi noberž un uz 3 stundām liek saldētavā. Izņem no saldētavas,sagriež gabaliņos (ar visu mizu) un sablenderē. Grāpītī ielej 5 litrus ūdens,pievieno sablenderētos apelsīnus,uzvāra. Pieber cukuru,citronskābi un maisot vāra,kamēr cukurs izkusis. Izkāš caur marlīti un atdzesē. Viss!!!
Ja vēlas - pārpalikušajiem biezumiem pielej nedaudz ūdens,pieber cukuru un nedaudz citronskābes un savāra. Sanāk lieliska un aromātiska piedeva pankūkām.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru