piektdiena, 2012. gada 13. aprīlis

Nātru zupa*


Gaļas buljons - 2 litri
Sīpols - 1 gb
Burkāns - 1 gb
Rīsi - 1 ēd.kar.
Kartupeļi - 2 gb
Jaunās nātrītes - 150 gr
Olas - 2 gb
Zaļumi












 C vitamīna un dzelzs deva cīņai ar pavasara nogurumu. Un vēl pie tam ļoti garda zupiņa!!!


Sīpolus sasmalcina,apcep un vāra buljonā kopā ar rīsiem un smalki sagrieztiem burkāniem. Kad rīsi pusgatavi,pievieno kartupeļus. 5 min līdz vārīšanas beigām pievieno smalki sagrieztas nātres. Pašās beigās ,nepārtraukti maisot,pielej olas. Pasniedz ar skābu krējumu,pārkaisa sasmalcinātus zaļumus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru