pirmdiena, 2012. gada 28. maijs

Pienā sautēta cūkgaļa


Cūkgaļas gabals - 600-700 gr
Karsts piens - 0.5 litri
Augu eļļa - 2 ēd.kar.
Sviests - 2 ēd.kar.
Ķiploki - 3 daiviņas
Malts koriandrs - 1 tējk.
Sāls - 1/2 tējk.
Kurkums - 1/2 tējk.
Oregano - 1 ēd.kar.
Melnie pipari - pēc garšas









Visas garšvielas sajauc kopā un tajās bagātīgi apviļā gaļas gabalu.




















Augu eļļu un sviestu izkausē dziļā pannā.


















Ķiplokus sagriež plēksnītēs un 2 minūtes cep sviesta-eļļas maisījumā.
















Uz ķiplokiem liek garšvielās apviļāto gaļu un no abām pusēm viegli apcep.
















Pielej karstu pienu.
















Pannai uzliek vāku un uz lēnas uguns sautē 1 stundu. Tad gaļu apgriež otrādi un turpina sautēt vēl 1 stundu. Ja procesa laikā mērcītes paliek par maz,pielej vēl karstu pienu.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru