ceturtdiena, 2012. gada 2. augusts

Mazsālītie tomātiņi ar zaļumiem


Nelieli tomātiņi - 20 gb
Ķiploki - 5-9 daiviņas
Dilles un pētersīļi
Sāls
Maltie pipari
































Tomātiņiem nogriež kātiņa galu un veido nelielu padziļinājumu.
















Ķiplokus ar nazi ļoti smalki sakapā.
















Pieber pavisam nedaudz sāli un turpina kapāt,kamēr iegūst viendabīgu masu.
















Zaļumus ar nazi smalki sakapā un sajauc kopā ar ķiplokiem,pievieno piparus,kārtīgi samaisa.
















Katrā tomātiņā ieber sāli.
















Liek zaļumu-ķiploku masu un kārto traukā - cieši vienu pie otra.
















Uz tomātiņiem uzliek slogu - var izmantot šķīvīti un burku vai citu trauku ar ūdeni,galvenais,lai visi tomātiņi būtu vienmērīgi noslogoti - un atstāj uz 24 stundām.



















Pasniedz kā patstāvīgu uzkodu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru