Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
ceturtdiena, 2012. gada 2. augusts
Mazsālītie tomātiņi ar zaļumiem
Nelieli tomātiņi - 20 gb
Ķiploki - 5-9 daiviņas
Dilles un pētersīļi
Sāls
Maltie pipari
Tomātiņiem nogriež kātiņa galu un veido nelielu padziļinājumu.
Ķiplokus ar nazi ļoti smalki sakapā.
Pieber pavisam nedaudz sāli un turpina kapāt,kamēr iegūst viendabīgu masu.
Zaļumus ar nazi smalki sakapā un sajauc kopā ar ķiplokiem,pievieno piparus,kārtīgi samaisa.
Katrā tomātiņā ieber sāli.
Liek zaļumu-ķiploku masu un kārto traukā - cieši vienu pie otra.
Uz tomātiņiem uzliek slogu - var izmantot šķīvīti un burku vai citu trauku ar ūdeni,galvenais,lai visi tomātiņi būtu vienmērīgi noslogoti - un atstāj uz 24 stundām.
Pasniedz kā patstāvīgu uzkodu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru