pirmdiena, 2015. gada 3. augusts

Ābolkūka



Olas - 4 gb
Cukurs - 1 glāze
Milti - 1 glāze
Vaniļa

Āboli
Kartupeļu milti - 1 ēd.kar.








Ābolus sagriež, pieber cukuru, 1 ēd.kar. kartupeļu miltus un kārtīgi samaisa.
Cepamformā ieklāj cepamo papīru, ieber ābolus un nolīdzina.
Olām pieber glāzi cukura, vaniļu un apmēram 5 minūtes puto, kamēr masa paliek gaiša un pūkšķīga.
Pieber glāzi miltu, samaisa. Iegūto mīklu pārlej āboliem.
Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 35-40 minūtes (atkarīgs no cepeškrāsns).
Gatavu atdzesē, izņem no formas un apgriež otrādi, lai āboli būtu virspusē. Var pārkaisīt ar pūdercukuru.
Lai izdodas!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru