otrdiena, 2015. gada 4. augusts

Sāļais pīrāgs ar lociņiem, sieru un olām


1 paciņa majonēzes
1 glāze kefīra
2 olas
2 glāzes miltu
1 tējk. cepamais pulveris
2 ēd.kar. cukurs
lociņi
300 gr rīvēts siers
4 vārītas olas
sviests
sāls, pipari




Majonēzi ar olām mikserī sakuļ. Pilej kefīru, pieber miltus, cukuru, cepamo pulveri un ar mikseri samaisa viendabīgā masā. Mīklai jābūt tik biezai kā skābais krējums.
Lociņus sagriez, pievieno sasmalcinātas olas, sarīvētu sieru, sāli, piparus un kārtīgi samaisa.
Ietaukotā cepamformā ielej pusi no mīklas. Virsū vienmērīgā kārtā ber pildījumu. Pārliek ar sviesta piciņām, pārlej ar atlikušo mīklu, nolīdzina. Pārkaisa ar sezama sēkliņām.
Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apm. 30-40 minūtes - atkarīgs no cepeškrāsns.
Pasniedz siltu, bet lieliski garšo arī atdzisis.
Lai izdodas!!!




1 komentārs:

  1. Loti garsigs. Liels paldies. Un tik viegli uztaisit. Velreiz paldies!!!!!!!

    AtbildētDzēst