ceturtdiena, 2011. gada 21. aprīlis

Kotletes ''Tango trijatā''


 
500 gr jaukta maltā gaļa(cūka un liellops)
300 gr malta vistas krūtiņa
50 gr sviests
2 daiviņas ķiploka
2 olas
6 šampinjoni
puskukulītis baltmaize
150 ml piens
vidēji liels sīpols
200 ml 10% krējuma
sāls,pipari,majonēze
50 gr ciets siers



Maizi izmērcē pienā un pusi pievieno maltajai gaļai. Turpat pievieno sasmalcinātus sīpolus,sāli,piparus,olu un samīca.


















Vistas krūtiņu samaļ,pievieno atlikušo maizi,ķiploku,sviestu,olu,sāli,piparus un samīca.
Sēnes ar lauru lapu un pipariem sālsūdenī vāra 15 minūtes.

Malto gaļu un vistas gaļu sadala 6 daļās. No maltās daļas izveido bumbiņas,izkārto uz cepamformas. Katrā bumbiņā uztaisa padziļinājumu. No vistas gaļas arī uztaisa bumbiņas,katrā ievieto pa sēnei. Vistas bumbiņu uzliek uz maltās gaļas bumbiņas.
Virsu aplej ar majonēzi,pārkaisa ar sarīvētu sieru. Formā ielej saldo krējumu. Cep cepeškrāsnī 190 grādos 45-50 minūtes. Ja siers ātri sacepās brūns,formu pārklāj ar foliju.
















Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru