trešdiena, 2011. gada 20. aprīlis

Uzkodu torte no omletēm

















6 olas
3 ēd.kar. piena
3 tējk. milti
3 tējk. sarīvēta siera
100 gr zaļumi (spināti,pētersīļi,dilles)
3 ēd.kar. tomātu mērce
sāls

Pildījumam:
1 gb. sarkanā paprika
200 gr siers
2-3 ēd.kar. majonēze
sāls



Izcep trīs dažādu krāsu omletes.
Dzeltenā -
          - 2 olas,1 ēd.kar.salda krējuma,1 tējk.milti,1 tējk. sarīvēts siers,sāls. Visu samaisa un cep pannā gatavu
Sarkanā -
          -Gatavo kā pirmo,bet krāsai pievieno 3 ēd.kar. tomātu mērci un šķipsniņu maltos sarkanos piparus.
Zaļā -
         -Pie pamatreceptes pievieno sasmalcinātus zaļumus.














Gatavo pildījumu -
         -Papriku sagriež mazos kubiņos,aplej ar vārošu ūdeni,nokāš,nosusina un samaisa ar 200 gr. siera.          Pievieno 3 ēd.kar. majonēzi,visu labi samaisa.















Saliekam tortīti.
Uz sarkanās omletes liek pusi no pildījuma,tad zaļo omleti,atlikušo pildījumu un noslēdz ar dzelteno omleti.















Viegli nopresē un sagriež porciju gabaliņos.















Dekorē ar maziem tomātiņiem,zaļumiem un majonēzi. Pirms pasniegšanas 2-3 stundas patur ledusskapī.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru