Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
otrdiena, 2011. gada 12. jūlijs
Aveņu medus
2 glāzes medus
2 glāzes svaigas avenes
Avenes nomazgā,apžāvē. Liek grāpītī,samīca,pārlej medu. Uz lēnas uguns maisot karsē līdz momentam,kad tūlīt tūlīt vārīsies. Nekādā gadījumā neļaut medum vārīties. Uz burkas uzliek marlīti un caur to izkāš gatavo medu. Atdzesē,tad uzliek vāciņu. Šāds ogu medus lieliski glabājas istabas temperatūrā pat veselu gadu - līdz nākamajai ražai! Bet labāk glabāt ledusskapī vai pagrabā.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru