svētdiena, 2011. gada 28. augusts

''Kažokā'' cepts mīkstais siers


250 gr zaļie salāti
50 gr svaigas avenes
250 gr kazas siers (vai jebkurš cits mīksts mājas siers)
4 šķēlītes bekona vai kūpināta cauraudzīša
2 ēd.kar. ciedru rieksti

Mērcei - 2 ēd.kar. medus
            - 2 ēd.kar. balzāmetiķis (vai jebkāds cits etiķis)
            -6 ēd.kar. augu eļļa
            -1 tējk. timiāns
            -sāls,pipari


Sieru sagriež apm. 1 cm biezos ripulīšos.










Katru ripulīti satin bekona šķēlē. Cep cepeškrāsnī 5-10 minūtes,kamēr siers sāk viegli kust un bekonam uzrodas brūna garoziņa.












Mērcei samaisa medu ar etiķi. Tad pielej eļļu un visu vēlreiz kārtīgi samaisa.











Riekstiņus uz sausas pannas viegli apgrauzdē. Salātus kārto uz šķīvja,uzber avenes,riekstiņus,pārkaisa sāli,piparus,pārlej ar mērci. Visam pa virsu kārto ceptos rullīšus. Pasniedz siltu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru