Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
ceturtdiena, 2011. gada 1. septembris
Cūkgaļa kartupeļu ''kažociņā''
Cūkgaļa (vislabāk kakla karbonāde) - 800 gr
Kartupeļi - 5 gb
Sīpols - 1 gb
Ola - 1 gb
Sasmalcināti zaļumi - 1 ēd.kar.
Buljona kubiņš - 1 gb
Eļļa cepšanai
Kartupeļus sarīvē uz rupjas rīves,nospiež sulu,samaisa ar olu,zaļumiem un buljona kubiņu,sadala divās vienādās daļās. Karbonādes kārtīgi izklapē. Gaļas sķēlītes izkārto uz dēlīša,uz katras vienmērīgi liek kartupeļu masu. Liek uz pannas sakarsētā eļļā ar kartupeļu daļu uz leju,virsū atkal vienmērīgi liek kartupeļu masu. Cep no abām pusēm brūnu. Pasniedz ar tomātiem un zaļumiem.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru