Šokolāde - 200 gr
Siers ''Maskarpone'' - 100 gr
Pūdercukurs - 80 gr
Kakao - 4 ēd.kar.
Kokosskaidiņas - 4 ēd.kar.
Sasmalcināti rieksti (pistācijas vai lazdu) - 4 ēd.kar.
Šokolādi sasmalcina un ūdens peldē izkausē. Atdzesē,bet uzmana,lai nesacietē. Traukā kārtīgi sajauc ''Maskarponi'',pūdercukuru un kausēto šokolādi. Masu liek ledusskapī uz 2 stundām,lai sacietē. Tad ņem ārā,ar tējkaroti sadala aptuveni 10 gr lielos gabaliņos. Uz atsevišķiem šķīvīšiem izber kakao,kokosskaidiņas un smalcinātus riekstus. No masas ar rokām saviļā bumbiņas,apvārta uz šķīvīša izbērtajās piedevās,liek speciālajos konfekšu papīra trauciņos un liek atkal ledusskapī uz pāris stundām. Gatavs!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru