Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
sestdiena, 2011. gada 10. septembris
Saldajā krējumā sautēta vista *
Vista - 1 kg
Svaigi šampinjoni - 10 gb
Salds krējums - 700 gr
Sarkanvīns (salds) - 150 gr
Sīpoli - 2 gb
Sviests - 50 gr
Sāls,pipari - pēc garšas
Vistu sadala nelielos gabaliņos un apcep sviestā pa 2 minūtēm no katras puses,liek grāpītī.
Šampinjonus sagriež šķēlītēs,sīpolus sasmalcina un sviestā apcep. Pielej vīnu,pievieno garšvielas un sautē 5-8 minūtes. Pārlej vistai,pievieno 500 gr krējuma un sautē 40 minūtes. Tad vistu izņem,kārto bļodā. Izveidojušos mērcīti kārtīgi sablenderē,lej atpakaļ grāpītī,pielej atlikušos 200 gr krējuma,uzvāra un turpina vārīt vēl aptuveni 5-8 minūtes. Karstu pārlej vistai,pasniedz galdā.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru