Vistas fileja - 4 gb
Tomāti - 2 gb
Sīpoli - 2 gb
Skābs krējums - 500 ml
Sāls
Malti sarkanie un melnie pipari
Vistas fileju sagriež kubiņos,pieber sāli,sarkanos un melnos piparus 250 ml skābo krējumu un visu kārtīgi samaisa,atstāj uz 30 min iemarinēties. Cepamo formu ieziež ar eļļu vai sviestu. Sīpolus sagriež pusgredzenos un izklāj formas apakšā. Virsū liek rindās vistu un daiviņās sagrieztus tomātus. Visam pa virsu parlej atlikušo krējumu,ja vēlas - pārkaisa nedaudz sāli. Liek cepties cepeškrāsnī 220 grādos 35 minūtes. Īsi pirms cepšanās beigām var pārkaisīt rīvētu sieru un sasmalcinātus zaļumus.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru