svētdiena, 2012. gada 18. marts

Paprikas-pupiņu zupa


Oranžā vai sarkanā paprika - 3 gb
Sīpols - 1 gb
Ķiploki - 2 daiviņas
Dārzeņu buljons - 700 ml
Mednieku desiņas - 3-4 gb
Bundžiņa konservētu pupiņu
Pipari
Sāls
Eļļa cepšanai
Pētersīļu zaļumi








Papriku pārgriež uz pusēm,izņem sēklas un cep cepeškrāsnī 180 grādos 20 minūtes. Noņem miziņu,sagriež gabaliņos.
Sīpolu sasmalcina un uz pannas apcep,pievieno papriku un ķiplokus.
Pielej buljonu un vāra 20 minūtes,pēc tam sasmalcina blenderī viendabīgā masā. Lej atpakaļ grāpītī,pievieno sagrieztas desas,pupiņas,sāli,piparus. Vāra 10 minūtes. Pasniedot pārkaisa pētersīļu zaļumus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru